33

Nu o sa scriu despre ce am acumulat pana in acest punct, care au fost lectiile invatate sau ce mi-a oferit viata pana la 33 de ani, si sper ca putin mai mult cap, ca sa incep saptamana intr-o nota usor contaminata de umor.
Ci o sa scriu despre cum mi-as fi dorit sa fiu la acesti 33 de ani, si evident, nu sunt.
Cred ca primul pas in a te perfectiona este sa iti faci o evaluare corecta. Asta asa ca o paranteza. Si am si inchis-o )

♥ Mi-as fi dorit sa fiu mai putin naiva; toata lumea e buna, nu, nu este, din contra… ciudat este ca si dupa milioane de pumni luati direct in fata, situatia nu s-a schimbat… the same naiva.

♥ Mi-as fi dorit sa fiu mai ordonata. Acum daca imi pun viata pe timelapse observ ca inca de mic copil si pana acum, tot acest cuvant ma caracterizeaza, dezordonata. Hmm, in putine cazuri am fost mai ordonata, constransa de anumite situatii evident, si doamne ce binee e.

♥ Mi-as fi dorit sa nu imi mai doresc sa ajut pe toata lumea ACUM; pentru ca ziua are doar 24 de ore, si nu o data mi s-a intamplat sa fiu etichetata neserioasa pentru ca efectiv timpul nu mi-a ajuns, dar asta nu intereseaza pe nimeni. De multe ori binele pe care vrei sa il faci, se poate intoarce urat impotriva ta.

♥ Mi-as fi dorit sa am mai multa incredere in mine.

♥ Mi-as dori sa nu mai las lucrurile pe ultima suta de metri la propiu. Desi pana acum nu m-am pricopsit cu neplaceri majore, presimt ca o data cu varsta se duce atat din rapiditate cat si din capacitatea fabuloasa de mobilizare.

♥ Mi-as fi dorit sa fiu MAI recunoscatoare pentru ce am. Este foarte usor sa faci o lista lungaaaaaaa cu ce nu ai, foarte usor; insa, desi aceeasi lista cu ce ai ar fi la fel de lungaaaaaaa, nu poti sa amintesti decat doua, trei motive de recunostinta.
Daca am intelege secretul multumirii si al recunostintei ce fericiti am fi. Suntem amagiti rau, de aceasta lege a insuficientei PERMANENTE.

Si pentru ca nu vreau sa ma demoralizez, ma opresc aici si inchei intr-o nota amuzanta, aparent…
♥ Mi-as dori sa raspund la telefon din prima. Si asta deoarece cred ca am exasperat pe TOATA lumea care ma intreaba de ce am telefon daca eu nu raspund la el; pentru INSTAGRAM as raspunde.

Besos,

Madalina

Copyright © 2017 Madalina Avramescu. Toate drepturile rezervate.

 

P.S. mi-am organizat ziua de nastere cu nici o zi inainte. Dar, a fost magic totul.

Si chiar cred cu toata convingerea ca #iamreallyblessed; Andreea, prietena si fotografa mea (ca esti a mea) in ziua cu pricina avea o sedinta foto programata, dar..a plouat si doar asa putea sa fie prezenta la datorie pe frontul meu :)))))
Si daca vreti pe cineva care va poate livra fericirea florilor, chiar si pe ultima suta de metri, #echiparacheta a Florariei Iris stie sa isi faca treaba excelent. Love you all.