Andrei’s first birthday party!

 

Postarea de astazi ii este dedicata fiuletului meu Andrei. Desi au trecut cateva zile de la aniversarea lui, inca suntem in acel mood. Timpul zboara foarte repede, inca nu realizez ca a trecut un an, parca ieri era o mogaldeata care nu stia decat sa suga si sa doarma….iar acum este un baietel in toata splendoarea de care te indragostesti pur si simplu la prima vedere.

A fost un an in care am invatat lectia rabdarii si a sacrificiului, insa acestea doua mi-au inapoiat cu mult mai mult, multa iubire si momente magice.

M-au incercat un milion de emotii si inca ma incearca, si numai gandul ca zilele trec foarte repede si maine parca il vad cum pleaca de langa noi, parca ma transforma intr-o nebuna, insa imi revin repede ca pana la urma acesta este cursul vietii si ce pot sa fac este sa ma bucur la maxim de fiecare clipa alaturi de el. (I guess that’s part of parenting… Learning to let go of things as well!)

Desi am tot auzit „la ce ii trebuie serbata ziua de nastere la un an? ca doar nu intelege nimic”  uite ca mi-a trebuit mie si mi-am dorit sa fie una cu specific si sa reflecte ceva din el. Nu stiu cat a inteles el, as putea admite, insa am vazut cat de incantat a fost de toti copilasii pe care i-a avut in preajma. Oricum, consider ca „your baby’s first birthday” este cu siguranta ceva ce trebuie sarbatorit, un moment de bucurie si recunostinta and we did it. Cumva aceasta etapa incheiata a fost in inima mea asa ca o mica confirmare ca pana aici, ce am facut, am facut bine.

Una peste alta, ingerasul acesta este un dar din cer pentru noi, si nu a facut altceva decat sa ne aduca si mai multa implinire si fericire. We love you unconditionally little star!

 

*****************************************************

 

Invitatia a fost trimisa….

„Draga Emma, ma bucur ca suntem prieteni si asa sper sa fim mereu. Eu sunt mandru ca implinesc un anisor si m-as bucura sa poti ajunge la petrecrea mea, sa ne distram ca bebelusii. Te pup, Andrei”

„Draga Marc, ma bucur ca esti prietenul meu mai mare, esti un exemplu pentru mine. Doresc sa te invit la ziua mea, prima. Multumesc, Andrei”

„Draga Vladut, ma bucur ca suntem prieteni, nu doar verisori. Sper ca nu mai esti suparat pe mine ca te-am lovit cu masinuta, eu nu-mi cunosc puterea manutelor mele, sunt inca mic. Daca nu mai esti suparat pe mine te astept la ziua mea. Multumesc, Andrei”

{…}

And …let’s celebrate!!!

 

 

 

Besitos,

 

Photo: Andreea Bordeanu

Candy bar: Mirela Chiroaba

Organizare event: Me 🙂

Copyright © 2017 Madalina Avramescu. Toate drepturile rezervate.