#sharelove

M-am tot intrebat de ce Sarbatoarea Nasterii Domnului este cu adevarat preferata mea. Niciodata nu am stat sa ma gandesc profund pentru a-mi da un raspuns, insa simt ca motivul este acesta: Pentru ca este plina de povesti, iubire si dorinte.

Fiecare an a fost unic, parca ieri aveam 5 ani si ma uitam pe furis in miez de noapte pe gaura cheii, poate il zaresc si eu pe Mos Craciun; imi amintesc cu drag de zilele in care mergeam cu tata sa colindam, covrigii ce ii primeam parca aveau un gust magic, cand obositi de la cutreierat strazile, ne asezam cu toii langa soba calda si ii mancam pe nerasuflate; cand ne strangeam dimineata langa bradut, in bratele mamei, parca simt si acum cand scriu caldura aia; curtea plina de oameni de zapada; sesiunile de saniuta cu tata; casa mereu plina de prieteni; zilele de cozonaceala cu mama; „Cantati toti de bucurie!” colindul meu preferat, cate si mai cate amintiri si momente……….sunt bogata.

Da, fiecare an a fost magic, fiecare an m-a imbogatit, in fiecare an am simtit mai profund ca Dumnezeu ma iubeste si ca sunt prea binecuvantata. Sunt pe deplin recunoscatoare.

Si, am o dorinta in sufletul meu pe care vreau sa o impartasesc cu voi, IUBIRE, multa iubire sa avem unii fata de altii, pentru ca iubind totul devine frumos si pur, pentru ca iubind putem sa aducem culoare intr-o lume cenusie, pentru ca iubind suntem parte din cer, pentru ca iubind inimile de gheata se topesc, pentru ca iubind se creaza relatii frumoase si trainice, pentru ca iubind invatam cum sa facem bine si nu rau, pentru ca iubind ne asemanam cu El, Hristos…pentru ca sarbatoarea asta este in cinstea Lui, de aia nu ne putem explica „magia aceasta a sarbatorilor de iarna”.

#sharelove

Iar, povestea de anul asta a inceput frumos, si va fi la fel de unica..si memorabila clar…

A fost odata, ……..

………… si sa traim frumos si cu inima plina de iubire pana la adanci batraneti!

 

Besos si sarbatori magice va doresc!

Madalina

 

Dragii mei prieteni: Elena, Nicu, Silvia, Alexandra, Adi.

Iubitii mei: Beibi & Andrei

Multumesc pentru prietenie: Andreea Bordeanu PhotographyFloraria Iris, Mirela Chiroaba, Andrei Mihai Cristian Magnificul :))), Villeroy & Boch Romania.

(Cu totii sunteti speciali in inima mea.)